Op zaterdag 14 juli zal het vocaal ensemble La Colombe een zomeravondconcert geven in de (koele) monumentale kerk ’n Oalen Griezen te Hellendoorn.  Ensembles in verschillende samenstellingen zongen onder deze naam, maar vanaf 1999 bestaat La Colombe in zijn huidige vorm van geschoolde zangers dat zingt in een wisselende bezetting onder leiding van Iassen Raykov. Behalve pianist en koordirigent is Iassen Raykov zelf een niet onverdienstelijk zanger. Er zullen werken worden uitgevoerd van o.a Mendelssohn-Barthloldy,  Monteverdi en William Byrd

Na afloop is er, mits goed weer, gelegenheid elkaar en de zangers onder genot van een drankje te ontmoeten in de fraaie tuin van de naastgelegen pastorie. Iedereen is van harte welkom. De toegang voor deze avond is gratis. Een vrije gift  is zeer welkom. Aanvang 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur.

Het is de derde avond van  een serie activiteiten die de stichting ‘Noabers van ’n Oalen Griezen’ wil organiseren. De stichting heeft een culturele ANBI-status en wil door  het inzamelen van geld een financiële bijdrage leveren aan het onderhoud van het monument ’n Oalen Griezen en tevens passende  culturele activiteiten in en rond  het gebouw stimuleren. U kunt helpen door donateur te worden of door het doen van eenmalige gift. Stuur een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en u ontvangt alle informatie.