De Stichting Noabers van ’n Oalen Griezen houdt een kerstkaartenactie. Zoals bekend zal zijn, stelt de stichting zich ten doel om een bijdrage te leveren aan het onderhoud van de kerk. Volgend jaar willen wij een bedrag doneren voor de gebrandschilderde ramen, die onder handen genomen moeten worden. Met het oog daarop worden de kaarten verkocht.

De luxe, dubbelgevouwen kaarten hebben een afmeting van 15,5 x 15,5 cm. en zijn gedrukt op hoogwaardig papier. Aan de binnenkant staat de tekst:

Kraambezoek in Betlehem

Protestantse kerk te Hellendoorn

Glazenier Jan Schoenaker (1923-2017)

Stichting Noabers van ’n Oalen Griezen

De kaarten kosten (inclusief een bijpassende envelop) € 1,25 per stuk. U kunt de kaarten – zo veel u wilt – bestellen door het bijbehorende bedrag over te maken op rekeningnummer NL 77 RABO 0317262874 ten name van St. Noabers van ’n Oalen Griezen. Zodra u het geld hebt overgemaakt, wordt een pakketje, voorzien van uw naam, onder de toren gelegd. Ook liggen er kaarten onder de toren en kunt u deze meenemen en het verschuldigde bedrag in de daarvoor bestemde bus deponeren. Tevens zijn de kaarten te koop bij Albert Heijn Rob Loomans aan de Schapenmarkt en bij Primera Hofman aan de Dorpsstraat te Hellendoorn. (Zij zijn bereid gevonden om belangeloos aan de actie mee te werken.)

Verstuur kerstkaarten van ’n Oalen Griezen, steun het onderhoud van de kerk!

 

Stichting Noabers van ’n Oalen Griezen