Op zaterdag 29 februari 2020 geeft het Nijverdals Mannenkoor in samenwerking met de Stichting Noabers van ’n Oalen Griezen een concert in de dorpskerk te Hellendoorn, aanvang 20.00 uur. De toegang is gratis. Wel wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd bij de uitgang na afloop van het concert, om de kosten enigszins te dekken.

De bezoekers krijgen een verrassend programma voorgeschoteld, dat hoofdzakelijk is samengesteld met nummers uit het Nieuwjaarsconcert 2020 met als thema: “Our Favorite Popsongs”.

Medewerking verlenen naast het mannenkoor met eigen solist, het Ensemble van het koor en een combo o.l.v. toetsenist Joshua Joseph. De algehele muzikale leiding is in de vertrouwde handen van dirigent Willem Jan van Asselt.

Het programma zal bestaan uit mooi ingetogen klassieke nummers, o.a. de cantate Dona Nobis Pacem van Mozart, het gospellied He’s The Lilly Of The Valley en daarnaast een blokje Ierse/populaire muziek met nummers als Amazing Grace (o.a. bekend van Aretha Franklin), Let It Be Me (bekend van de Everly Brothers) en het huisnummer van het koor, Hallelujah van Leonard Cohen.

Vervolgens zal het concert in het teken staan van beroemde nummers als As Tears Go By, Paint It Black van de Stones en Hey Jude en Michelle van The Beatles. Ook Love Of My Life van Queen komt voorbij.

Voor diegenen, die het uitverkochte en door het publiek zeer enthousiast ontvangen Nieuwjaarsconcert van 11 januari jl. hebben gemist een unieke kans om dit alsnog in te halen. Al met al belooft het weer een prachtige zang- en muziekavond te worden met veel variatie.